Select your Country

 
how to ηλεκτρονικό πορτοφόλι
CoinbaseΑφού είδαμε τι είναι το bitcoin, ήρθε η ώρα να φτιάξετε εύκολα και δωρεάν το δικό σας πορτοφόλι. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσα από τον browser αλλά και από το κινητό τηλέφωνο. Στο άρθρο θα δούμε αναλυτικά, όχι μόνο την δημιουργία πορτοφολιού αλλά όλες τις ρυθμίσεις ασφάλειας, θα σας δείξουμε παραδείγματα αγοράς bitcoin με πιστωτική κάρτα αλλά και τραπεζική μεταφορά. Η ίδια ακριβώς διαδικασία ισχύει για την αγορά Ethereum ή Litecoin και Bitcoin Cash μέσω της πλατφόρμας. Οι χρήστες με προηγούμενη εμπειρία θα βρούνε μέσα από τις οδηγίες μας χρήσιμα χαρακτηριστικά σε αυτή την πλατφόρμα. Για μια απλή και ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης το Coinbase προσφέρει την καλύτερη λύση.

Βαθμολογία: 9.5/10
Εγγραφή: Δωρεάν
Τύπος: Πορτοφόλι - Ανταλλακτήριο
Bonus  : Πάρε 10€ δώρο σε bitcoin από το BeYourBoss
Τύποι νομισμάτων:
 Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin
Payment: Bitcoin, πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση
Πρόγραμμα Affiliate : Ενεργό
Site: 
www.coinbase.com
Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το τι είναι το bitcoin σε άρθρο μας, πατήστε εδώ.
Για να δείτε την παρούσα ισοτιμία, πατήστε εδώ  

**Ανανέωση Μάιος 2018

Νέοι πιο εύκολοι τρόποι ταυτοποίησης των στοιχείων σας για αγορά κρυπτονομισμάτων από την Coinbase. Διαβάστε όλα όσα πρέπει να προσέξετε για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας και την άμεση αποδοχή των εγγράφων χωρίς καμία ταλαιπωρία μέσα σε λίγα λεπτά εδώ.

*Ανανέωση Ιανουάριος 2018

Στην Coinbase πλέον εκτός από Bitcoin, Ethereum και Litecoinπου μπορείτε να αγοράστε και να πουλήσετε μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν wallet και σε Bitcoin Cash ενώ σύντομα θα προσθέσουν και την δυνατότητα αγορά και πώλησης του.
Αυτή την στιγμή ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημιουργίας λογαριασμού και αγοράς bitcoin είναι εάν προχωρήσετε στην ταυτοποίηση στοιχειών να το κάνετε μέσα από το app στο κινητό σας. 
coinbase-all-supported-coins-2018
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ COINBASE ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ 10€ ΣΕ BITCOIN

Δημιουργώντας λογαριασμό​

*Δημιουργώντας λογαριασμό στην Coinbase αυτομάτως δημιουργείτε δωρεάν και διαφορετικά wallets κάτω από τον ίδιο λογαριασμό για: BitcoinEthereum, Litecoin και Bitcoin Cash ακόμα και εάν δεν χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτά. Τα οποία μάλιστα μπορείτε να διαχειρίζεστε πολύ εύκολα και από το κινητό σας.
Πατώντας στο link  εδώ, οδηγούμαστε σε μια  σελίδα που λίγο πολύ μας θυμίζει την αρχική σελίδα του Facebook
Picture
Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας. Φροντίζουμε ο κωδικός να έχει τουλάχιστον 8 χαρακτήρες μήκος, να περιέχει κεφαλαία και μικρά γράμματα, αριθμούς αλλά και ειδικούς χαρακτήρες. Για παράδειγμα ένας ασφαλής κωδικός θα πρέπει να έχει την μορφή «Anna5109@».
Κλικάρουμε την επιλογή « i agree to the user agreements».
Πατάμε «SIGN UP».
Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα ότι απαιτείτε η επιβεβαίωση του email μας για να συνεχίσουμε.
Picture
​Αφού μπούμε στα email μας, στο inbox θα βρούμε ένα νέο μήνυμα (υπάρχει περίπτωση να είναι στα spam).
Picture
​Ανοίγοντας το πατάμε στο «verify my email address».
PictureΑυτό ήταν, έχουμε δημιουργήσει το πορτοφόλι μας!
Στον οδηγό που εμφανίζετε μπορούμε να πατήσουμε Skip (δεν προτείνεται).
Picture

Επιβεβαίωση στοιχείων (δεν είναι υποχρεωτική αλλά προτείνεται)​

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ COINBASE ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ 10€ ΣΕ BITCOIN
​Η επιβεβαίωση του τηλεφωνικού αριθμού δεν είναι απαραίτητη αλλά προτείνετε για τον λόγο της extra ασφάλειας, καθώς η εταιρία θα σας στέλνει δωρεάν sms  (για κάθε είσοδο στην σελίδα της), με έναν  μοναδικό κωδικό, ώστε να μην επιτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης ξεκλειδώνουν επιλογές για περαιτέρω αύξηση της ασφάλειας που θα χρειαστούμε στην συνέχεια του άρθρου.

Ούτε η επιβεβαίωση στοιχείων (της ταυτότητας) είναι απαραίτητη για την δημιουργία του προσωπικού μας πορτοφολιού και στην περίπτωση που δεν θέλουμε να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε τα bitcoin που μεταφέρουμε ή διατηρούμε σε αυτή, τότε μπορούμε να την παρακάμψουμε. (Θα δούμε πιο κάτω πως μπορούμε να το κάνουμε εύκολα)

​​Επιβεβαίωση τηλεφωνικού αριθμού (προτείνεται) 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του slideshow πατώντας στα βελάκια.
 
Συνεχίζουμε λοιπόν, πληκτρολογούμε τον αριθμό μας, πατάμε Next. Σε λίγα δευτερόλεπτα ένα μήνυμα θα σταλεί στο κινητό μας
 
​Αυτό που θα δείτε στην συνέχεια μπροστά σας είναι το κεντρικό μενού.
Στο μέσο της σελίδας με μία ματιά μπορούμε να δούμε το υπόλοιπο του λογαριασμού μας & την αντιστοιχία του σε ευρώ.
Picture
​Στην ίδια γραμμή στα δεξιά, πατάμε στο «wallet address» για να δούμε την διεύθυνση του πορτοφολιού μας.
Picture

​Αυτή είναι η αλφαριθμητική διεύθυνση που θα χρειαστεί να δώσουμε σε κάποιον προκειμένου να μας στείλει κάποιο ποσό. Στην περίπτωση μάλιστα που του δείξουμε (σκανάρει) την εικόνα από επάνω (ονομάζετε QR) η διεύθυνση συμπληρώνετε αυτόματα για την αποφυγή λάθους.

Επιβεβαίωση στοιχείων ταυτότητας (προαιρετικό αλλά προτείνεται, αφορά μόνο για αγορά κρυπτονομισμάτων από το ανταλλακτήριο της Coinbase).


​Ο πιο εύκολος τρόπος για την πιστοποίηση είναι κάνοντας χρήση της κάμερας του κινητού μας.

Τι πρέπει να προσέξετε:
 • ​Βεβαιωθείτε πως το έγγραφο που ανεβάζετε δεν έχει λήξει, δεν είναι λερωμένο ή έχει φθορές που μπορεί να επηρεάζουν την ανάγνωση του.
 • Βεβαιωθείτε το έγγραφο που προσπαθείτε να ανεβάσετε περιέχει το όνομα σας και με λατινικούς χαρακτήρες.
 • Να υπάρχει αρκετό φως στον χώρο ώστε να βγουν πιο καθαρές οι φωτογραφίες. 
 • Να προτιμάτε τον φυσικό φωτισμό.
 • Να αποφύγετε το φλας γιατί δημιουργεί αντανακλάσεις. 
 • Να αφήνετε περιθώρια γύρω από το έγγραφο που φωτογραφίζετε ώστε να φαίνονται οι άκρες του. Αφήστε περίπου  2 εκατοστά περιμετρικά του εγγράφου.
 • Βεβαιωθείτε πως η κάμερα εστιάζει στα γράμματα ώστε να είναι ευανάγνωστα και όχι θολά! 
 • Προτιμήστε τον  Chrome browser για την διαδικασία. 
 • Εάν έχετε πρόβλημα με την κάμερα του υπολογιστή ή του laptop δοκιμάστε την νέα επιλογή "Mobile Camera" κατά την διάρκεια την ταυτοποίησης. Σε αυτή την περίπτωση θα σταλεί στο κινητό σας ένα link ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα του κινητού σας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 
 • Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το application της Coinbase, ώστε να γίνει πιο εύκολη η χρήση της κάμερας κινητού κατά την διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.   Το πεδίο 'Identity Verification' θα το βρείτε επιλέγοντας 'Settings' μέσα στο application του κινητού σας.
 • Το πρόγραμμα ή το application που χρησιμοποιείτε για να τραβήξετε την φωτογραφία δεν πρέπει να προσθέτει κάποιο εφέ ή λογότυπο κατά την λήψη της φωτογραφίας.
 • Εάν κάνατε κάποιο λάθος, ανανεώστε την σελίδα που βρίσκεστε ώστε να ξεκινήσετε την διαδικασία από την αρχή. 
upload greek id bitcoin
Νέο χαρακτηριστικό.​
 • Η Coinbase σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσετε φωτογραφίες από αρχείο. Μπορείτε να δοκιμάσετε να βγάλετε τις "κατάλληλες" φωτογραφίες πριν ξεκινήσετε την ταυτοποίηση των στοιχείων σας, ώστε να τις ανεβάσετε από την συλλογή σας όταν αυτό σας ζητηθεί. Το ανέβασμα των φωτογραφιών ίσως διαρκέσει λίγα λεπτά. 
 • Εάν η ταυτότητα σας δεν γίνει δεκτή δοκιμάστε με το διαβατήριο για σίγουρη επιτυχία ακολουθώντας του παραπάνω κανόνες.
 • Θα ενημερωθείτε και στο email σας εάν οι φωτογραφίες έγιναν αποδεκτές. Σε περίπτωση αποτυχίας μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά και ξανά.
 • Η επιβεβαίωση των εγγράφων δεν είναι άμεση. Μπορεί να διαρκέσει από λίγα λεπτά έως κάποιες ώρες. 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του slideshow πατώντας στα βελάκια για την χρήση κινητού .
Buysellbitcoinmarket™® © 2018

Disclaimer: Buy Sell Bitcoin Market is not offering, promoting, or encouraging the purchase, sale, or trade of any security or commodity. Buy Sell Bitcoin Market is for educational purposes only. Every visitor to Buy Sell Bitcoin Market should consult a professional financial advisor before engaging in such practices. Buy Sell Bitcoin Market, nor any of its owners, employees or agents, are licensed broker-dealers, investment advisors, or hold any relevant distinction or title with respect to investing. Buy Sell Bitcoin Market does not promote, facilitate or engage in futures, options contracts or any other form of derivatives trading.

Buy Sell Bitcoin Market does not offer legal advice. Any such advice should be sought independently of visiting Buy Sell Bitcoin Market. Only a legal professional can offer legal advice and Buy Sell Bitcoin Market offers no such advice with respect to the contents of its website.

Buy Sell Bitcoin Market receives compensation with respect to its referrals for out-bound crypto exchanges and crypto wallet websites.

 

 

Retour en haut