Select your Country

Αυτή τη στιγμή, η αγορά ψηφιακών νομισμάτων είναι γεμάτη με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στις επιλογές που σας προσφέρει η Coinbase, αγοράζοντας ή πουλώντας αποκλειστικά Bitcoin, Ethereum, BitcoinCash ή Litecoin.
Αναρωτιέσαι για παράδειγμα "πως μπορώ να αγοράσω Ripple;" ή "πως μπορώ να αγοράσω Monero;"
Η λύση είναι η χρήση ανταλλακτηρίου που θα σας παρέχει πρόσβαση σε πληθώρα altcoins, καθώς επίσης θα σας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο αγοράς / πώλησης αλλά και απευθείας ανταλλαγής μεταξύ τους! 
Η σωστή επιλογή 
ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι ένας πονοκέφαλος ειδικά για τους αρχάριους. 
Το Binance εκτός των αρχάριων είναι η και αγαπημένη 
επιλογή των έμπειρων χρηστών για τις συναλλαγές τους.
Βαθμολογία: 9.3/10
Εγγραφή: Δωρεάν
Τύπος: Ανταλλακτήριο
Τύποι νομισμάτων: Περισσότερα από 50 Altcoins
 
Payment: Bitcoin, Ethereum, BNB tokens
Site: www.Binance.com
 

Binance το πιο σύγχρονο ανταλλακτήριο

Το  Binance είναι ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο με έδρα το Tokyo. Ξεκίνησε με ένα ICO το καλοκαίρι του 2017 προσφέροντας του χρηματοδότηση 15 εκατομμύρια δολάρια για την δημιουργία και λειτουργία του site με δυνατότητα επεξεργασίας 1.4 εκατ αγοραπωλησιων/το δευτερόλεπτο. Όταν τα περισσότερα ανταλλακτήρια αργούν ή κρασάρουν  στο πολύ μικρότερο αριθμό.
​Έχει εξαιρετικό Android/IOS app για χρήση από το κινητό σας και πολύ εύκολο interface που κάνει την χρήση του παιχνιδάκι.

Πλεονεκτήματα 

Δεν είναι τυχαίο πως το Binance κατάφερε να κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα. Ο λόγος είναι τα σημαντικά πλεονεκτήματα του: 
 • Εντυπωσιακή λίστα κρυπτονομισμάτων που προσφέρει για συναλλαγές. Ενδεικτικά να πούμε πως ξεπερνάνε τα 50 διαφορετικά νομίσματα συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Ripple, Cardano, Stellar, Dash, NEO, Monero, Bitcoin-Gold,Zcash, Stratis και πολλά άλλα.
 • Η ταχύτητα και η σταθερότητα του site είναι η καλύτερη που έχουμε συναντήσει έως τώρα.
 • Εξαιρετικά χαμηλά τέλη συναλλαγών (fees). 
  Δίνουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης BNB token για την πληρωμή των fees προσφέροντας έτσι έκπτωση 50% στα fees. Αυτό σημαίνει ότι το τέλος των συναλλαγών της τάξης του 0,1% που είναι ήδη πάμφθηνο, μπορεί να φτάσει ακόμη και κάτω από 0,05%
 • Πρόσβαση σε ICO μέσω της ίδια της πλατφόρμας του Binance.
 • Διανέμουν στους χρήστες τους πιθανά airdrops νομισμάτων κατευθείαν στα πορτοφόλια τους. Ιδιαίτερα σημαντικό για όσους αφήνουν νομίσματα για μεγάλο διάστημα σε ανταλλακτήρια.
 • Κάνουν διαγωνισμούς με έπαθλα χρηματικά ποσά ή αμάξια.
 • Υποστηρίζει Affiliate program
 • Ο κόσμος ψηφίζει στο Twitter ποιο θέλει να είναι το επόμενο token που θα προστεθεί στην λίστα του Binance.
 • Σε περίπτωση που θέλετε μπορείτε να κατεβάστε στον υπολογιστή σας Desktop Application για να κάνετε χρήση του ανταλλακτηρίου ώστε να απαλλαχτείτε από τυχόν προβλήματα σύνδεση και καθυστερήσεων λόγο Browser.

Δημιουργία λογαριασμού και ταυτοποίηση στο Binance

*Λόγο αυξημένου όγκου νέων χρηστών υπάρχει περίπτωση η Binance να μην σας επιτρέψει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό ώστε να διατηρήσει την ποιότητα υπηρεσιών της. Δοκιμάστε σε λίγες ώρες ή την επόμενη ημέρα.
register binance
Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό δεν θα σας πάρει παρά μόνο λίγα λεπτά αφού δεν είναι απαραίτητη η ταυτοποίηση των στοιχείων σας με ταυτότητα ή διαβατήριο.
​Πάτε στην ιστοσελίδα τους 
www.Binance.com και κάντε κλικ στο Register πάνω δεξιά. 
Μια ξεχωριστή καρτέλα θα σας ζητήσει ως
 προϋπόθεση ένα ενεργό e-mail, τον κωδικό πρόσβασης (για το λογαριασμό Binance) και ένα reffrealid (σε αυτό το πεδίο είναι σημαντικό να συμπληρώστε τον αριθμό 19719670).
Διαβάστε τους όρους χρήσης και κάντε κλικ στο "Register". Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή, πρέπει να μπείτε στο email account σας και να κάντε κλικ στο σύνδεσμο επιβεβαίωσης που θα σας στείλει η Binance.

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε τον επαληθευτή δύο παραγόντων κάτω από το λογαριασμό. Υπάρχουν δύο επιλογές, μία είναι ο Επαληθευτής Google ή Aythy (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Aythy εδώ) και η δεύτερη είναι ο έλεγχος ταυτότητας SMS που σας προτείνουμε για αρχή. Δεν χρειάζεται να υποβάλετε τα στοιχεία της ταυτότητας σας ή λοιπά έγγραφα παρά μόνο εάν θέλετε να αυξήσετε το όριο συναλλαγών σας πάνω από 2 bitcoin ανά ημέρα!

Αγορές και trading στο ανταλλακτήριο Binance

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Θα την χωρίσουμε σε 2 διαφορετικά κομμάτια για να γίνει κατανοητή σε όλους. Δεν θα χρειαστεί περισσότερο από 3 λεπτά στην πράξη και θα το καταλάβετε όταν το δοκιμάσετε ή δείτε το βίντεο μας.
Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως στο Binance ΔΕΝ εμπορευόμαστε με ευρώ € αλλά με βάση 3 διαφορετικά κρυπτονομίσματα, πράγμα που προσωπικά μας αρέσει πολύ. Εμπορευόμαστε πάνω από 50 νομίσματα με βάση το  Bitcoin - το  Ethereum ή Binance tokens. Πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει πρώτα να αγοράσουμε εάν δεν έχουμε ήδη στην κατοχή μας cryptos. 
ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ BITCOIN Ή ETHEREUM ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COINBASE ΚΑΙ ΠΑΡΕ 10€ ΔΩΡΟ ΣΕ CRYPTOS
​​​Ακολουθήστε μας στο YouTube:
Μεταφορά cryptos στο Binance. Σας προτείνουμε την χρήση Ethereum.
 1. Επιλέγετε από την επάνω μπάρα αριστερά "Funds".
 2. Έπειτα κάνετε κλικ στο "Deposits/Withdrawals και σας ανοίγει μια καινούργια καρτέλα.
 3. Πληκτρολογείτε "eth" στο πεδίο αναζήτησης. Τα αρχικά δηλαδή του Ethereum. 
 4. Επιλέγετε από τα δεξιά "Deposit" και σας εμφανίζεται η διεύθυνση Ethereum για να κάνατε την κατάθεση.
 5. Αντιγράφετε την διεύθυνση αυτή πατώντας στο κουμπί δεξιά της ή επιλέγοντας την και πατώντας Ctrl+C (Αντιγραφή)
Κάνετε είσοδο στον λογαριασμό σας στην Coinbase​
     6.   Επιλέγετε "Accounts".
     7.   Βρείτε το ETH Wallet και πατήστε "Send".
     8.   Κάνετε επικόλληση την διεύθυνση Ethereum.
     9.   Επιλέγετε το ποσό που θέλετε να μεταφέρετε.
     10. Ολοκληρώνετε την συναλλαγή πατώντας "Continue".
Αγορά ή ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. 
Από εδώ και πέρα δεν έχει σημασία εάν θέλετε να αγοράσετε Ripple, να αγοράσετε Dash, NEO ή Monero. Η διαδικασία είναι η ίδια για όποιο από τα 50+ κρυπτονομίσματα που υποστηρίζει το Binance επιλέξετε.
 1. ​Πάνω αριστερά, κάτω από το κουμπί "Exchange" κάνετε κλικ στο "Basic" (αν και basic ικανοποιεί ακόμα και απαιτητικούς χρήστες προσφέροντας πληθώρα επιλόγων και διαγραμμάτων ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαιτέρα εύκολο για αρχάριους. 
 2. Δεξιά της οθόνης σας επιλέγετε το νόμισμα που θέλετε να έχετε ως βάση συναλλαγων, Bitcoin ή Ethereum. Επιλέγουμε "ETH"
 3. Σε αυτό το πεδίο γράφετε την συντομογραφία του κρυπτονομίσματος που σας ενδιαφέρει. Στο παράδειγμα μας αγοράζουμε Ripple οπότε η συντομογραφία που γράφουμε είναι "XRP". Να σας αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές: 
  Ripple -> XRP, Cardano -> ADA, Stellar -> XLM, Monero -> XMR, Bitcoin-Gold -> BTG, Zcash -> ZEC, Stratis-> STRAT, Dash -> Dash
 4. Κάνετε Κλικ ακριβώς από κάτω στο ζευγάρι που θα σας εμφανιστεί για να γίνει αυτόματα η εισαγωγή της τρέχουσας ισοτιμίας και να σας εμφανιστεί το διάγραμμα τιμής του τελευταίου χρονικού διαστήματος. 
 5. Επιλέγετε το πλήθος των νομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε στο πεδίο "Amount". Στο παράδειγμα μας επιλέξαμε να αγοράσουμε 52 Ripple. Στο επάνω πεδίο "price" βλέπουμε την τρέχουσα τιμή Ripple ανά Ethereum (0.00186031 eth για κάθε 1 Ripple). Ενώ στο πεδίο "Total" ακριβώς από κάτω μπορούμε να δούμε το συνολικό κόστος της συναλλαγής (0.09673612 eth για 52 Ripple).
 6.  Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Buy XRP" ολοκληρώνετε την παραγγελίας σας. 

Συγχαρητήρια μόλις αγοράστε τα πρώτα σας Altcoins. Τόσο απλά!

Ήταν όντως πολύ εύκολο, σωστά; Θα χαρούμε να διαβάσουμε την δική σας γνώμη από τις συναλλαγές που κάνατε σε κάποιο σχόλιο στο τέλος αυτής της σελίδας.
Πόσο χρήσιμο ήταν αυτό το άρθρο; Η γνώμη σας μετράει!
ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ BINANCE ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ

Πόσα χρήματα να ξοδέψω αγοράζοντας κρυπτονομίσματα;

Σκέψου ότι με τα χρήματα που θα ξόδευες σε έναν καφέ ή μια νυχτερινή έξοδο, σου δίνεται σήμερα η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα πιθανό εισόδημα. Θα σε συμβουλεύαμε να μην επενδύσεις σε κάτι προτού βεβαιωθείς για την αξιοπιστία του.
Σου συνιστούμε να ξεκινήσεις δοκιμάζοντας το δωρεάν. Σε περίπτωση που προβείς σε κατάθεση επέλεξε ένα μικρό ποσό μέχρι να εξοικειωθείς. Αργότερα μπορείς να κατάθεσης κάποιο μεγαλύτερο ποσό αλλά σίγουρα όχι κάποιο το οποίο είναι απαραίτητο για την διαβίωση σου, καθώς ποτέ το ρίσκο δεν θα είναι μηδενικό. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα των επενδύσεων.

Συμπεράσματα

Εάν και πρόκειται για ένα νέο ανταλλακτήριο, η γεύση που μας άφησε μετά από αρκετές συναλλαγές ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστη. Ο χρόνος είναι αυτός που θα αποδείξει την σταθερότητα και την θέση του ανάμεσα στα άλλα ανταλλακτήρια. Σε θέματα ασφαλείας δεν εντοπίσαμε κάτι ανησυχητικό αλλά σε κάθε περίπτωση συμβουλεύουμε να μην αφήνετε τα νομίσματα σας μέσα σε ανταλλακτήρια για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά να τα μεταφέρεται στο προσωπικό σας πορτοφόλι.
Για όσο μικρότερο διάστημα βρίσκονται τα νομίσματα σας σε ανταλλακτήρια (κανόνας που ισχύει για όλα τα ανταλλακτήρια εκεί έξω, όχι μόνο για το Binance), τόσο λιγότερο εκτίθεστε σε κίνδυνο. Για τον λόγο αυτό συνιστούμε ανεπιφύλακτα την αγορά hardware wallet ώστε να έχετε πάντοτε τον πλήρη έλεγχο των νομισμάτων σας, χωρίς να εξαρτάστε από online wallet που μπορεί να πέσουν θύματα επίθεσης από hacker και τα νομίσματα σας να κάνουν φτερά.
Δοκιμάσαμε και μπορούμε να σας προτείνουμε το καλύτερο hardware wallet αυτή την στιγμή στην αγορά. Διαβάστε εδώ.

Τέλος εάν δεν φαντάζει περίπλοκο για εσάς, καλό είναι να ενεργοποιήσετε την ταυτοποίηση δυο παραγόντων 2FA αφού σας δίνεται η δυνατότητα αυτή, ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας του λογαριασμού σας.
Buysellbitcoinmarket™® © 2018

Disclaimer: Buy Sell Bitcoin Market is not offering, promoting, or encouraging the purchase, sale, or trade of any security or commodity. Buy Sell Bitcoin Market is for educational purposes only. Every visitor to Buy Sell Bitcoin Market should consult a professional financial advisor before engaging in such practices. Buy Sell Bitcoin Market, nor any of its owners, employees or agents, are licensed broker-dealers, investment advisors, or hold any relevant distinction or title with respect to investing. Buy Sell Bitcoin Market does not promote, facilitate or engage in futures, options contracts or any other form of derivatives trading.

Buy Sell Bitcoin Market does not offer legal advice. Any such advice should be sought independently of visiting Buy Sell Bitcoin Market. Only a legal professional can offer legal advice and Buy Sell Bitcoin Market offers no such advice with respect to the contents of its website.

Buy Sell Bitcoin Market receives compensation with respect to its referrals for out-bound crypto exchanges and crypto wallet websites.

 

 

Retour en haut